EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,27 RON
(-0.03%)
GBP
5,41 RON
(-0.58%)
CHF
4,56 RON
(-0.06%)
BGN
2,48 RON
(-0.36%)
BYN
1,76 RON
(-0.43%)
CAD
3,16 RON
(-0.3%)
RSD
0,04 RON
(+0.02%)
AUD
2,99 RON
(-0.29%)
JPY
0,04 RON
(-0.36%)
CZK
0,18 RON
(-0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.05%)

UDREA ŞI BOAGIU, alături de miniştrii vechi ai PDL, vor ieşi de pe LISTA NOULUI GUVERN

Colegiul Director al PDL a votat pentru înlocuirea tuturor miniştrilor vechi din viitorul guvern. Mai jos găsiţi lista celor care pleacă şi al înlocuitorilor.

După cum scrie  Gândul, lista înlocuitorilor vechilor miniştri din PDL este: Cristian Petrescu, la Dezvoltare, Alexandru Nazare, la Transporturi, Răzvan Mustea, la Comunicaţii, Claudia Boghicevici, la Muncă, şi Cătălin Baba, la Educaţie.

Aceştia li se alătură lui Gabriel Berca, la Interne, Bogdan Drăgoi, la Finanţe, Stelian Fuia, la Agricultură, Andreea Paul Vass, la Economie.

PDL vrea să îşi schimbe întreaga garnitură de miniştri de la Palatul Victoria, în locul lor democrat-liberalii urmând să vină cu nume noi, politicieni tineri, au declarat surse din PDL. Propunerea a fost făcută în şedinţa Colegiului Director de Emil Boc, iar miniştrii ar fi fost de acord să se retragă, au precizat aceleaşi surse.

Astfel, ar ieşi  din cărţi membri ai cabinetului Boc care erau cotaţi cu şanse pentru un mandat în echipa lui Mihai Răzvan Ungureanu. În locul Elenei Udrea la Dezvoltare ar urma să vină deputatul Cristian Petrescu. La Transporturi, secretarul de stat Alexandru Nazare este luat în calcul pentru Transporturi în locul Ancăi Boagiu, şanse având de asemenea liderul deputaţilor PDL Mircea Toader. În vreme locul Sulfinei Barbu la Muncă ar urma să vină deputata Claudia Boghicevici.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata