Gerard Depardieu îl va întruchipa pe DSK pe ecran

Deşi societatea de producţie Wildbunch dezminţea în decembrie că ar intenţiona să realizeze un film despre afacerea DSK, în cele din urmă proiectul prinde contur, Gerard Depardieu întruchipându-l pe fostul patron al FMI pe ecran, scrie news-des-stars.com.

Potrivit informaţiilor publicate de site-ul Nouvelobs, se pregăteşte un film inspirat din afacerea DSK. În decembrie, societatea Wildbunch a negat acest zvon, dar regizorul Abel Ferrara a afirmat recent contrariul.

Fiind în trecere prin Paris pentru promovarea filmului său „Go Go Tales”, regizorul american a spus că Depardieu îl va interpreta pe DSK pe ecran, spre marea mulţumire a fanilor săi.

Filmările ar urma să înceapă în iunie, „ca să se potrivească cu disponibilitatea lui Gerard Depardieu”. Prin urmare, proiectul prinde contur şi se va inspira din afacerea DSK.

Abel Ferrara precizează: „Va fi un film despre dependenţa sexuală a oamenilor politici, a celor de la putere. Personajul va fi un amestec între Berlusconi, Clinton şi Strauss-Kahn.”

Regizorul s-a gândit la Depardieu după ce s-au întâlnit la Deauville, în luna septembrie, şi Ferrara are doar cuvinte de laudă despre actor: „Cred că este genial. Gândeşte, simte lucrurile, este în întregime personaj. Reprezintă tot ce poate aştepta un cineast de la un actor”, a spus el în Le Monde. Anne Sinclair va fi interpretată de Isabelle Adjani.

Nu s-a anunţat încă data lansării filmului, încheie news-des-stars.com.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.