Ungureanu: Sunt feţe noi în Guvern, oameni excepţionali. Nu voi fi un premier care vine pentru a pleca

0

Premierul desemnat, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat, miercuri, 8 februarie, că propunerile pentru noul Executiv reprezintă ”profesionişti excepţionali”, care sunt pregătiţi să dovedească nu doar o schimbare de generaţie politică, ci şi una de principiu.

”Sunt feţe noi, profesionişti excepţionali, oameni cu care am lucrat, pregătiţi să dovedească nu doar o generaţie de schimbare politică, ci şi una de principiu. (…) Le voi cere competenţă, profesionalism, responsabilitate, decenţă, modestie şi, foarte important, disponibilitate de dialog, în aşa fel încât intenţiile guvernului să poată fi auzite peste tot acolo unde există beneficiari, între cetăţenii României. Pornesc cu gânduri realiste şi nu de la principiul că urmează să fiu schimbat. Nu voi fi un prim-ministru care vine în fruntea Guvernului pentru a pleca. Cred în soliditatea guvernamentală şi politică”, a mai spus Ungureanu.

Totodată el a afirmat că în discuţiile cu partidele din coaliţie a pledat pentru responsabilitate.

”Există trei responsabilităţi majore când alcătuim un executiv – responsabilitatea viitorului prim-ministru – care este enormă, mi-am asumat-o şi sper să nu dezamăgesc -, responsabilitatea fiecăruia în parte pentru ceea ce urmează să facă, (…) responsabilitatea partidelor”, a adăugat Mihai-Răzvan Ungureanu.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.