PDL susţine că nominalizarea noului guvern a generat acţiuni disperate în rândul reprezentanţilor USL

Partidul Democrat Liberal a acuzat miercuri Uniunea Social Liberală că este lipsită de soluţii coerente şi din acest motiv ar încerca să inducă ideea că parlamentarii PDL nu se vor prezenta la votul de învestitură a noului Cabinet, democrat-liberalii asigurând că senatorii şi deputaţii lor vor fi în plen.

„Partidul Democrat Liberal constată că nominalizarea noului guvern a generat acţiuni disperate în rândul reprezentanţilor Uniunii Social Liberale. Alianţa Socialistă a încercat astăzi prin orice mijloace să manipuleze opinia publică în sensul acreditării ideii că desemnarea noilor miniştri ar fi rodul tensiunilor interne din PDL. Este un gest furibund al Alianţei Socialiste, care se vede paralizată şi fără soluţii coerente în faţa unei echipe tinere de profesionişti, care are perspectiva unei reale performanţe guvernamentale”, se arată într-un comunicat transmis miercuri presei.

PDL asigură opinia publică de faptul că parlamentarii săi vor fi prezenţi în Parlament şi vor vota învestirea unui nou guvern.

De asemenea, democrat-liberalii cer în comunicat postului de televiziune Antena 3 să înceteze dezinformarea privind aşa-zise cereri de excludere din partid a vicepreşedintelui PDL Elena Udrea „care nu au un fundament real şi reprezintă manipulări tendenţioase”.

„În fapt, considerăm că USL s-a străduit astăzi din răsputeri să acopere şocul prin care trece în faţa desemnării unei echipe guvernamentale noi şi performante”, se arată în comunicatul de presă.

Pe de altă parte, deputatul democrat-liberal William Brînză a respins informaţiile potrivit cărora nu va fi prezent la votul de joi pentru învestirea noului Guvern ca semn de protest pentru că nu ar fi fost nominalizat pentru postul de ministru al Comunicaţiilor. El a precizat că din motive familiale a fost nevoit să plece din ţară înainte ca premierul Emil Boc să demisioneze din funcţie şi şi-a exprimat regretul că nu va fi prezent la vot pentru a-şi susţine colegii şi partidul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.