Sharon Stone a primit un premiul AARP pentru întreaga activitate

Sharon Stone a izbucnit în plâns în timp ce accepta premiul AARP pentru întreaga activitate din domeniul cinematografiei din partea regizorului Martin Scorsese, conform starpulse.com.

Actriţa nu şi-a putut stăpâni lacrimile de emoţie atunci când regizorul alături de care a filmat „Casino” i-a oferit premiul cu ocazia celei de-a 11-a ediţii a Annual AARP Magazine Movies for Grownups Awards, la Beverly Hills.

„Cred că am murit şi am ajuns în rai. Am primit un premiu din partea lui Martin Scorsese! Sunt extrem de recunoscătoare pentru această zi din viaţa mea. Sunt recunoscătoare să mă aflu aici”, a declarat ea pentru presa prezentă la eveniment.

Printre câştigătorii ediţiei de anul acesta a premiilor AARP se numără şi Glenn Close, care a primit premiul pentru cea mai bună actriţă cu rolul din „Albert Nobbs”, dar şi regizorul Alexander Payne, care a primit premiul Chaise d’Or pentru filmul „The Descendants”.

Letty Aronson, sora lui Woody Allen, care produce de peste 20 de ani filmele fratelui său, a primit în locul acestuia premiul pentru cel mai bun scenariu cu filmul „Midnight In Paris”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.