Bogdan Drăgoi a demisionat din funcţia de preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor Fondului Proprietatea

Bogdan Alexandru Drăgoi a demisionat din funcţia de preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor al Fondului Proprietatea pe 9 februarie ca urmare a numirii sale în funcţia de ministru al Finanţelor Publice, se arată într-un comunicat al Fondului Proprietatea, transmis vineri (10 februarie 2012).

„Am dori să îi mulţumim domnului Drăgoi pentru contribuţiile sale aduse în calitate de preşedinte al Comitetului Reprezentanţilor. Eforturile sale continue şi sprijinul acordat acestui proiect important au fost esenţiale, iar calităţile sale de lider, implicarea activă şi dedicarea totală pentru succesul Fondului au fost pe deplin apreciate”, a arătat Greg Konieczny, manager de fond al Fondului Proprietatea.

Comitetul Reprezentanţilor este alcătuit din cinci membri care sunt însărcinaţi cu supravegherea generală a managerului de investiţii şi a administratorului unic al Fondului şi răspund în faţa acţionarilor Fondului. Între atribuţiile Comitetului Reprezentanţilor se numără aprobarea prealabilă a situaţiilor financiare ale Fondului şi a bugetului anual de cheltuieli.

Bogdan Drăgoi va prelua, vineri, mandatul de ministru al Finanţelor de la Gheorghe Ialomiţianu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.