EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Un român din Marea Britanie, disperat în căutarea unui loc de muncă, se vinde pe e-Bay

0
Un român licenţiat în economie este atât de disperat să muncească încât se vinde pe eBay cu doar 60 de lire pe zi, notează vineri( 10 februarie) , Daily Mail.Alex Bălaşa, 26 de ani, are o diplomă în economie, însă după ce şi-a pierdut slujba înainte de Crăciun, nu a mai reuşit să-şi găsească un loc de muncă deşi a căutat nu doar în oraşul său, Coventry, ci şi în întreaga Marea Britanie.El îşi face acum publicitate pe eBay pentru 60 de lire pe zi – echivalentul a 7,50 lire pe oră. Alex Bălaşa îşi prezintă competenţele în electronică, computere şi marketing, precum şi talentele de actor şi bucătar.

„La începutul acestui an nu mi-a mai rămas nimic – niciun loc unde să stau, niciun loc de muncă, nici bani, niciun venit. După câteva luni grele, încerc acum să-mi refac viaţa şi îmi fac publicitate ori de câte ori pot – cum ar fi pe eBay”, a afirmat românul.

„Este un pic riscant, însă îmi place să-mi asum riscuri. Oamenii mă pot cumpăra pentru o zi, o săptămână sau o lună. Este vorba doar despre a munci. Vreau doar să fac ceva din nou”, a mai spus tânărul.

Alex a condus o pizzerie de succes în oraşul său natal Bucureşti înainte de a se muta la Coventry împreună cu soţia sa, în octombrie anul trecut. Cei doi s-au despărţit de Crăciun, soţia părăsindu-l pentru un alt bărbat, iar el şi-a pierdut slujba pe care o avea într-un restaurant.

Anunţul său pe Internet sună în felul următor: „Îmi vând timpul şi cunoştinţele, cumpăraţi-mă”. El se descrie ca fiind un „angajat model/ workaholic (dependent de muncă)” şi „inteligent”.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.