Nicolas Cage: „Sunt norocos că nu am ajuns într-o închisoare din România”

Actorul american Nicolas Cage a filmat în Turcia şi România scene pentru noul său film din seria „The Ghost Rider” şi se declară „norocos”, într-un interviu publicat de tabloidul britanic The Sun, pentru că nu a ajuns într-o închisoare din România după o petrecere de pomină de Crăciun, udată din belşug cu tării locale.

Celebrul actor povesteşte că, pentru a intra mai bine în pielea personajului Ghost Rider, un supererou care se întoarce din infern animat de răzbunare, obişnuia, în perioada filmărilor, să umble costumat în personaj – cu faţa vopsită în alb şi negru, astfel încât să aducă cât mai bine a craniu – asemenea unui practicant de vodoo. Starul îşi punea şi lentile de contact complet negre care îi acopereau complet ochii, astfel încât să semene cât mai mult cu un craniu.

„Îmi coseam talismane egiptene pe costum. Ideea era să-mi stimulez suficient de mult imaginaţia pentru a intra în rol, pentru a ajunge să mă consider acel personaj. Astfel chiar am ajuns să cred că sunt un spirit al răzbunării”, povesteşte actorul.

Desigur că odată ce apărea deghizat astfel pe platourile de filmare, colegii săi erau surprinşi, şi nu mereu într-un mod plăcut. La fel a fost şi cazul unei petreceri de Crăciun la care a fost invitat în România, şi unde a apărut după filmări, perfect transpus în pielea (sau mai degrabă oasele) personajului Ghost Rider.

„Dacă eşti invitat la o petrecere de Crăciun în România, şi ai filmat până la ora 2 dimineaţa, iar la petrecere se bea şi multă tărie, în timp ce tu încă te crezi Ghost Rider, atunci se poate dezlănţui infernul. Şi aşa s-a şi întâmplat. Sunt norocos că nu am ajuns într-o închisoare din România după acea noapte de pomină”, a declarat el zâmbind.

Premiera noului film al seriei „Ghost Rider” va avea loc la 17 februarie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.