Temperaturile extreme: Pământul trece prin SCHIMBAREA ERELOR?

– Numeroşi oameni de ştiinţă vorbesc despre momentele actuale pe care le traversează omenirea ca despre o „trecere de la o era la alta”. Unul dintre ei este şi Gregg Braden, cunoscut pe plan internaţional ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea

Gregg Braden a fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant şef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigură buna funcţionare a Internetului de astăzi.

De peste douăzeci de ani, Gregg cercetează sate aflate pe culmi de munte, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la apariţia unor cărţi transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Păşind între lumi, Matricea Divină.

În documentarul „Trezirea la punctul zero”, Gregg Braden aduce un numar impresionant de argumente stiintifice pentru a sustine ideea ca singura cale posibila de a supraietui in aceste timpuri ale schimbarii este compasiunea.

Câteva fragmente elocvente din acest documentar:

„Colectiv, apropiindu-ne de acest moment din istorie pe care anticii il numeau “schimbarea erelor”, propria noastra stiinta ne redirectioneaza catre noi insine, inapoi la adevarata noastra natura, inapoi la ceea ce este posibil sa fie singura si cea mai sofisticata tehnologie ce a binecuvantat lumea cu prezenta ei. Misterul din tine si din mine, misterul vietii.

Prin intermediul stiintei compasiunii, emotiile, daca sunt lasate sa fie exprimate complet in corp, schimba tipare genetice, coduri genetice din corp permitandu-i acestuia sa se autoregleze, permitandu-i corpului sa insoteasca tranzitia Pamantului; in timp ce planeta trece prin schimbarile ei, corpurile noastre ne cer sa treaca si ele prin aceasta tranzitie.

Tradiţiile vechi ne amintesc că noi trăim într-un ciclul de schimbări care a început cu aproape 200.000 de ani în urmă. Fiecare ciclu a însemnat o trecere de la o era la alta. Acum, voi faceţi parte din aceasta schimbare.

În această perioadă în care se trece dincolo de religii, de ştiinţă şi tradiţii mistice, trăim experienţa unei modificări dramatice a planetei Pământ, care se manifestă inclusiv prin modificări în tiparele noastre de somn, în sistemul imunitar, în cadrul relaţiilor personale şi a modului de a percepere a timpului. Voi sunteţi atât deschizători de drum, cât şi cei care ajutaţi la această schimbare, împingând limitele experienţei umane spre un loc în care nu a mai fost nimeni, niciodată.

Hieroglife misterioase apar în lanuri.
Rotaţia Pământului încetineşte.
Căderi record de zăpadă şi ploi.
O scădere rapidă a câmpurilor magnetice ale Pământului.
Boli noi care sunt imune la vaccinurile moderne.
Vindecări miraculoase, făcute cu „tehnici interne”.
O intensificare a activităţii seismice, la nivel global.
Extreme record de temperatură.
Noi tipare de ADN, care duc la vindecare, sunt găsite în celulele multor oameni de pe glob.

Fiecare dintre aceste fenomene apar acum. Schimbarea este caracterizată în inversări dramatice ale parametrilor fizici ai Planetei, fiind însoţită şi de o transformare rapidă în înţelegerea, perpepţia şi experienţa umană. Toate sunt legate între ele”.

Citește și
4 Comentarii
 1. Ola spune

  Inca unul lovit de schizofrenie mai tarziu decat varsta standard (sfarsitul adolescentei). Spiritualitate vesela!

 2. andreia spune

  foarte bun articol.si adevarat. felicitari.
  din pacate multi oameni gandesc ca si „ola”.limitat.cam 2 cm distanta de varful nasului!…pacat!

 3. lau spune

  Ai dreptate Andreia, nu toate persoanele sunt inzestrate cu materie cenusie, la aceste persoane li se pare o prostie pentru k sunt limitate la minte.

 4. geoerge spune

  asa este sunt unii foarte pe din-afara sunt oameni peste oameni care fac cercatari si stiu cel mai bnlucruri ca cele din articol da ce sda inteleaga unii ca ‘ola’.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.