USL nu merge la consultările de la Cotroceni

Uniunea Social Liberală nu va participa, luni (13 februarie 2012), la consultările cu preşedintele Traian Băsescu, a anunţat liderul PNL, Crin Antonescu, copreşedinte al USL.

Printre motivele invocate de Antonescu se află ”atitudinea inacceptabilă” a lui Traian Băsescu de la ultimele consultări.

„Atitudinea, cel puţin la ultima rundă de consultări, generată de căderea guvernului Boc, a fost una inacceptabilă din partea preşedintelui. Am discutat degeaba, o simplă formalitate, nu am fost informaţi nici măcar cu numele celui pe care intenţiona să-l desemneze ca premier. (…) Nu subiectele propuse de preşedinte sunt pentru noi subiecte de agendă, ci aceste mari dificultăţi prin care foarte mulţi concetăţeni ai noştri trec”, a spus Antonescu.

Liderul liberal a precizat că greva parlamentară a USL va continua.

Şeful statului are programate luni consultări cu liderii partidelor şi formaţiunilor reprezentate în Parlament despre perspectivele ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară, dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.