Cursurile vor fi reluate miercuri, 15 februarie, în Bucureşti

Cursurile vor fi reluate miercuri (15 februarie 2012) în toate unităţile de învăţământ din Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

Un număr de 8.212 unităţi de învăţământ, în care studiază 1.178.380 elevi, sunt închise marţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, conform datelor centralizate la ora 10,00 de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

MECTS a precizat că marţi sunt suspendate cursurile în 12 judeţe – Argeş, Buzău, Călăraşi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Prahova, Vrancea – şi în municipiul Bucureşti iar în 9 judeţe activitatea unităţilor de învăţământ se desfăşoară în mod normal, nefiind afectată de condiţiile meteo nefavorabile.

Totodată, reprezentanţii ministerului au susţinut că 10 inspectorate şcolare judeţene au raportat suspendarea cursurilor în mai puţin de 10 unităţi de învăţământ, 6 judeţe înregistrează maximum 100 de unităţi de învăţământ închise iar alte 4 judeţe – peste 100 de unităţi de învăţământ închise.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.