Whitney Houston va fi înmormântată vineri la Newark

Vedeta muzicii pop Whitney Houston va fi îngropată vineri în statul New Jersey, informează marţi (14 februarie 2012) AP, citând surse apropiate familiei cântăreţei.

Trupul neînsufleţit al artistei va fi transportat cu avionul de la Los Angeles în oraşul său natal Newark.

Potrivit unor surse, rudele acesteia au cerut organizarea ceremoniei de rămas bun de la starul muzicii pop în arena complexului sportiv Prudential Center din Newark, proiectat pentru 18.000 de spectatori.

Whitney Houston, în vârstă de 48 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o cameră din hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, decesul său fiind constatat de medicii de la ambulanţă care au sosit la un apel de urgenţă. Informaţii oficiale cu privire la cauza decesului său nu au fost încă raportate.

Citeste si:  A murit actorul Iurie Darie

După cum au relatat anterior rude ale vedetei, prima care a descoperit-o pe Whitney Houston în cada din baie a fost mătuşa ei Mary Jones. Aceasta îi pregătise rochia de seară şi o aştepta să iasă din baie.

Văzând că Whitney întârzie să apară, ea a decis să vadă ce se întâmplă. Tocmai Mary Jones a fost cea care a scos-o pe cântăreaţă din cadă şi a încercat să-i acorde primul ajutor.

Cu referire la o sursă judiciară şi membri ai familiei vedetei, portalul internet TMZ scria luni că faimoasa cântăreaţă a murit înainte ca trupul ei să se scufunde în cada de baie. Medicii legişti au constatat, la autopsie, că apa din plămâni era în cantitate insuficientă pentru a-i provoca decesul.

Citeste si:  Whitney Houston, din nou pacientă a unui centru de dezintoxicare

Rudele ei înclină să creadă că vedeta a murit în urma îngurgitării mai multor antidepresive, între care şi medicamentul psihotrop „Xanax” după ce consumase alcool.

Houston a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai premiată cântăreaţă din toate timpurile. Pe durata carierei sale artistice, care a început la vârsta de 11 ani în corul de juniori la biserica baptistă New Hope din Newark, Houston a fost răsplătită cu şase premii Grammy, cu 15 premii Billboard Music Awards, cu 21 de premii American Music Awards, două premii Emmy şi numeroase alte distincţii din industria muzicală.

Citeste si:  Şeful de la Evidenţa Populaţiei Sector 1 a decedat după ce a aflat că subalternii săi erau anchetaţi pentru corupţie
Citește și
1 Comentariu
 1. GIPSY spune

  Din pacate,Whitney Houston,nu „trebuia” sa faca parte din tabloul viitor al „noii ordini mondiale”.
  „DE ce?”,pt ca ei „papusarii illuminati”ai lumii vor sa pregateasca omenirea spre o indobitocire prin demolarea culturii si mai ales al binelui pt aproape,pt o demoralizare globala.!
  „De ce tocmai ea?”,pt ca ea aducea IUBIRE,cultura,sentiment de incredere,prietenie,bunatate,deeeci contrar planului diabolic pagan ce se vrea impus.
  Pt ca ea dadea un bun exemplu viitoarelor generatii
  Pt ca prin muzica ei si intrerpretarea ei constientiza auditoriul spre un sentiment profund de curat,pt binele nostru al tuturor,deeeci contrar noii ordini mondiale.
  Pt ca ea a fost SINGURA (dupa Michael Jackson)care a refuzat sa participe la spectacole(intruniri illuminati)cu circuit inchis de la casa alba din Washington.Acolo unde „papusarii”lumii impart soarta omenirii.
  Acolo toti cantaretii (nu mai dau nume) dadeau spectacole”explicite”,imbracati in negru si cu semne

  diabolice tipice noii ordini mondiale.
  La aceste spectacole participau mai multe personalitati(bush,hilary clinton,si multi alti “maestri”)
  Urmariti gradul de cultura din scolile romanesti.Copiii nostri sunt INDOBOTOCITI,pt a nu mai putea avea ochi si urechi pt ceea ce ar hrani si cultiva un sentiment curat DUMNEZEIESC ,asa cum aceasta mare interpreta a tot facut-o in tineretile noastre ,un exemplu bun de omenie si bun simt muzical.
  Aceasta mare artista a fost SCOASA din decorul firesc al bunului simt ,pt ca nu dadea „bine”culturii si dragostei al viitorului copiilor nostri.
  Din pacate vom mai asista si la alti artisti care vor refuza „ordinea dezordonata” a omenirii.Dumnezeu sa o aibe in dragostea Lui pt TOTDEAUNA!Doamne Ajuta ! la toata lumea!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close