Peste 180 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare

Un număr de 182 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, a afirmat, miercuri (15 februarie 2012), purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Alin Maghiar.

Potrivit acestuia, 14 sate, cătune, cartiere sunt nealimentate parţial sau total cu energie electrică.

„Circulaţia pe autostrada A2, pe sectorul Drajna – Feteşti, e blocată. 14 drumuri naţionale sunt închise traficului, 16 drumuri naţionale au circulaţia îngreunată, restricţii de circulaţie. 92 de drumuri judeţene sunt închise traficului, iar 108 drumuri judeţene au restricţii de circulaţie”, a declarat Alin Maghiar, conform datelor de la ora 5,00.

El a menţionat că de la Bacău 80 de pompieri vor merge miercuri în Vrancea şi îi vor ajuta pe colegii de acolo, iar de la unitatea specială de intervenţie în situaţii de urgenţă de la Ciolpani 100 de militari se vor deplasa în judeţul Buzău.

Totodată, de la ISU Bucureşti au fost trimise către ISU Buzău patru motogeneratoare electrice pentru asigurarea curentului în localităţile cu probleme.

Maghiar a adăugat că elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie au transportat marţi 35 de persoane, iar Ministerul Administraţiei şi Internelor a avut pe teren 4.798 de cadre.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.