Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, informat de preşedintele ANRE că nu există riscul sistării energiei electrice către consumatori

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Iulius Dan Plaveti, l-a informat, miercuri (15 februarie 2012), pe premierul Mihai-Răzvan Ungureanu că exporturile de energie sunt limitate la orele de vârf şi a arătat că nu există riscul sistării energiei electrice către consumatori.

Potrivit unui comunicat al Guvernului transmis, primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu a avut miercuri o întâlnire de lucru cu miniştrii Finanţelor, Economiei, Justiţiei şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, Iulius Dan Plaveti.

Preşedintele ANRE a prezentat premierului o informare referitoare la situaţia exporturilor de energie. El a arătat că exporturile nu sunt întrerupte, ci doar limitate, în orele de vârf, şi nu există riscul sistării energiei electrice către consumatorii casnici sau industriali.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre măsurile necesare pentru creşterea veniturilor bugetare şi combaterea evaziunii fiscale.

În acest sens, premierul a decis ca vineri, la ora 10,30, să aibă loc, la Palatul Victoria, reuniunea autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în cadrul Comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale.

Potrivit sursei citate, o altă temă de discuţie a fost acordul încheiat cu organismele financiare internaţionale şi angajamentele asumate de România în cadrul acestui acord.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.