Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, informat de preşedintele ANRE că nu există riscul sistării energiei electrice către consumatori

0 4

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Iulius Dan Plaveti, l-a informat, miercuri (15 februarie 2012), pe premierul Mihai-Răzvan Ungureanu că exporturile de energie sunt limitate la orele de vârf şi a arătat că nu există riscul sistării energiei electrice către consumatori.

Potrivit unui comunicat al Guvernului transmis, primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu a avut miercuri o întâlnire de lucru cu miniştrii Finanţelor, Economiei, Justiţiei şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, Iulius Dan Plaveti.

Preşedintele ANRE a prezentat premierului o informare referitoare la situaţia exporturilor de energie. El a arătat că exporturile nu sunt întrerupte, ci doar limitate, în orele de vârf, şi nu există riscul sistării energiei electrice către consumatorii casnici sau industriali.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre măsurile necesare pentru creşterea veniturilor bugetare şi combaterea evaziunii fiscale.

În acest sens, premierul a decis ca vineri, la ora 10,30, să aibă loc, la Palatul Victoria, reuniunea autorităţilor cu atribuţii în acest domeniu, în cadrul Comitetului interministerial pentru combaterea evaziunii fiscale.

Potrivit sursei citate, o altă temă de discuţie a fost acordul încheiat cu organismele financiare internaţionale şi angajamentele asumate de România în cadrul acestui acord.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata