Şedinţa comună a guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău va avea loc în martie

Şedinţa comună a guvernelor României şi Republicii Moldova se va desfăşura la începutul lunii martie la Iaşi, a declarat miercuri (15 februarie 2012), în cadrul şedinţei executivului de la Chişinău, prim-ministrul Vlad Filat.

El a precizat că a convenit aceasta marţi, în cadrul unei discuţii telefonice cu premierul român Mihai Răzvan Ungureanu.

Filat a cerut ca membrii celor două guverne să elaboreze propuneri care să fie discutate în cadrul şedinţei. „Şedinţa comună trebuie să fie foarte rezultativă, cu proiecte concrete”, a declarat Filat.

Şedinţa comună a guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău va oferi posibilitatea de a discuta pe larg subiectele de interes reciproc şi de a trasa noi proiecte pentru următorii ani, au apreciat marţi premierii Mihai-Răzvan Ungureanu şi Vlad Filat, în cadrul convorbirii telefonice menţionate.

Anterior, autorităţile de la Chişinău şi Bucureşti au convenit organizarea unei şedinţe comune în luna iunie 2011 la Galaţi, ulterior însă aceasta a fost amânată de câteva ori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.