Liftul în care nu vrei să intri – păcăleală de succes într-un mare magazin londonez

– Amatorii de senzaţii tari pot deja enumera aventurile tematice de la parcul de distracţii Alton Towers, de la Nemesis şi Neantizare la Casa Bântuită. Parcul şi-a testat în această săptămână o nouă „distracţie” la Southside Shopping Center din Wandsworth, Londra, deşi în acest caz nu e altceva decât un umil lift.

Când cumpărătorii cheamă liftul, uşa se deschide pentru a scoate la iveală acest puţ adânc, larg deschis, şi chiar cel mai călit aventurier poate scoate o scurtă exclamaţie de teamă.

Clienţii au fost păcăliţi de iluzia 3D de pe pardoseala liftului, creaţie a artistului Andrew Walker, destinată testării reacţiilor umane la o nouă distracţie tematică a parcului din Staffordshire.

Citeste si:  Care este cel mai mare angajator din lume?

Nemesis Sub-Terra se va deschide luna viitoare şi va oferi vizitatorilor o călătorie subterană printr-o elaborată reţea de peşteri. Potrivit legendelor cultivate de parcul de distracţii, există ceva oribil şi straniu în subteran, un monstru adânc îngropat în pământ timp de două milioane de ani – Nemesis.

Noua aventură, descrisă ca o „experienţă psihologică şi psihică zguduitoare”, revizitează povestea şi explorează bârlogul monstrului, oferind detalii ale poveştii care a inspirat celebrul roller coaster.

Purtătorul de cuvânt, Catherine Duckworth, afirmă: „Nemesis Sub-Terra este de departe cea mai terifiantă dintre atracţiile de până acum şi chiar am dorit să testăm limitele publicului britanic pentru a vedea dacă vor putea rezista prezentării noastre. Când am creat iluziile din lift, am ţinut seama de câteva din cele mai comune frici umane, cum sunt cele de înălţime, întuneric, claustrofobie, care sunt de asemenea un element central al noii atracţii. Reacţiile publicului au fost fascinante şi abia aşteptăm să vedem ce se va întâmpla când oamenii vor veni să guste noua atracţie pentru prima dată”.

Citeste si:  Cel mai bun patron din lume: A împărţit 3,6 milioane de dolari angajaţilor săi
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata