EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

O nouǎ aplicaţie pentru smartphone permite eliminarea persoanelor nedorite din fotografii

0

– În cazul în care Stalin ar fi avut un smartphone, noua aplicație pentru telefoanele Android i-ar fi permis să elimine din fotografii persoanele pe care acesta îşi dorea să le vadă dispărute din istorie, scrie Daily Mail.

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/remove1.jpg

Noua  aplicaţie permite utilizatorilor de smartphone să şteargă automat din fotografii, obiectele nedorite, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să utilizați programe de editare de fotografii complexe pentru a obține imaginea dorită.

Aplicația Remove (Elimină) este concepută doar pentru telefoanele Android. Această aplicație face mai multe fotografii la rând, le analizează și construiește o imagine compozit, pe care utilizatorii o pot modifica.

Programul este asemănător cu orice altă aplicație de telefon. Tot ce trebuie să facǎ utilizatorii este să apese tasta de fotografiere, iar Remove face rapid mai multe poze. Imaginea compozită care a rezultat este afișată pe ecran, având anumite obiecte marcate, ceea ce va permite utilizatorului sǎ le elimine din fotografie.

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/remove2.jpg

Pentru moment, Remove se află în stadiul de prototip, dar siteul tehnologic Engadget a avut ocazia să vadă o variantă mai veche a programului. Engadget spune cǎ a descoperit câteva probleme la receptivitatea interfeței de utilizator și a observat câteva erori minore.

Cu toate acestea, Engadget spune că aplicația este intuitivă și funcționează destul de bine având în vedere că se aflǎ doar în primele faze ale conceptului.

Dezvoltatorul de programe Scalado, binecunoscut pentru aplicații ale camerei de fotografiat precum Zero Shutter Lag (timp zero de deschidere a obturatorului) și Rewind (Derulare), intenționează să prezinte aplicația Remove la Congresul Mobil Mondial, ce va avea loc la sfârșitul acestei luni.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.