Solistul trupei A-ha revine cu un nou album şi un turneu de promovare

La mai bine de un an de la destrămarea legendarei trupe norvegiene A-ha, solistul vocal Morten Harket revine anul acesta cu un nou album solo, intitulat „Out of My Hands” şi un turneu de promovare.

Primul single, „Lightning”, care va fi lansat oficial pe 9 martie, a fost deja prezentat de radioul norvegian P4 şi postat pe you tube, scrie a-ha.com.

Cel de-al doilea single, intitulat „Scared of Heights”, va fi lansat pe 23 aprilie.

„Out of My Hands” este al cincilea album solo al artistului norvegian, cel mai recent fiind „Letter from Egypt” (2008). Albumul a fost realizat în colaborare cu producătorul britanic Steve Osborne – cel care a mixat si produs ultimul album A-ha, „Foot Of The Mountain”.

Morten Harket îşi va incepe turneul mondial pe 16 aprilie, în Rusia, şi îl va continua cu o serie de concerte în mai multe ţări europene şi de peste Ocean. Pe lângă concertele deja anunţate, Morten Harket urmează să adauge altele noi, pe site-ul său oficial, cât şi pe pagina de internet a trupei A-ha . Fanii lui Morten Harket vor asculta la concerte piese de pe noul album solo, dar şi melodii ale trupei A-ha.

Băieţii de la A-ha (solistul Morten Harket, clăparul Magne Furuholmen şi chitaristul Pal Waaktaar-Savoy) s-au despărţit în 2010, după 25 de ani de la lansarea albumului de debut „Hunting High & Low”, premiat cu Discuri de Platină, şi 25 de ani de la lansarea primului single „Take On Me”.

Cei trei norvegieni s-au reunit în august 2011 pentru a participa la ceremonia de comemorare a victimelor atacurilor de la 22 iulie 2011 din insula Utoeya.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.