Claudia-Elena Ionaş, cea care va prelua atribuţiile de purtător de cuvânt al Preşedinţiei, are 26 de ani şi e absolventă a SNSPA

Claudia-Elena Ionaş, numită să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după ce Valeriu Turcan şi-a anunţat demisia, are 26 de ani şi lucrează în cadrul Preşedinţiei din 2008.Claudia Ionaş este absolventă a Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA), specializarea sociologie, instituţie în cadrul căreia a urmat şi un masterat de „Guvernare şi Societate”.

Valeriu Turcan a demisionat din funcţie, joi (16 februarie 2012), precizând că va activa în viitor în sectorul privat.

„După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public, am decis că este vremea unei schimbări în carieră. Voi activa în viitor în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa„, a declarat Turcan, după decizia de a demisiona.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...
1 Comentariu
  1. vasile spune

    Şcoala Naţionala de Ştiinţe Politice şi Administrative (SNSPA) e una de f.buna calitate.Ce e de rasul curcilor e faptul ca aceasta duduita a ajuns in aceasta pozitie.Oare a cui pila este?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.