Jeffrey Franks va face o vizită în România pe 21 februarie şi 22 februarie

Şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional pentru România, Jeffrey Franks, va face o vizită la Bucureşti, în zilele de 21 şi 22 februarie, în urma unei invitaţii primite din partea primului ministru Mihai Răzvan Ungureanu.

Jeffrey Franks va fi însoţit de Istvan Szekely, directorul de ţară al Comisiei Europene.

„La cererea primului ministru român, recent numit, Mihai Răzvan Ungureanu, domnii Jeffrey Franks, şeful Misiunii FMI pentru România, şi Istvan Szekely, directorul de ţară al Comisiei Europene, vor face o vizită la Bucureşti, marţi 21 şi miercuri 22 februarie, pentru a se întâlni cu membrii noului guvern, în scopul discutării evoluţiilor economice recente şi implementării programului. Aceasta este o practică obişnuită, când într-o ţară aflată în program de sprijin din partea FMI şi Comisiei Europene se schimbă guvernul”, arată un comunicat remis, vineri, (17 februarie 2012) de reprezentantul rezident al FMI pentru România şi Bulgaria, Tonny Lybek.

FMI precizează că nu se are în vedere o modificare a scrisorii de intenţie convenită anterior, în luna februarie, cu ocazia Misiunii Fondului de la Bucureşti.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.