Aretha Franklin, Stevie Wonder şi Alicia Keys vor participa la funeraliile lui Whitney Houston

Aretha Franklin, Stevie Wonder şiAretha Franklin va cânta sâmbătă la funeraliile lui Whitney Houston de la Newark (estul SUA), la care vor asista cântăreţii Stevie Wonder şi Alicia Keys, precum şi actorul Kevin Costner, a declarat vineri (17 februarie 2012) agentul starului pop decedat, citat de AFP.

La funeralii, care se vor ţine în biserica baptistă în care Whitney Houston a cântat în copilărie, se va putea participa doar pe bază de invitaţie.

Va fi prezent şi Clive Davis, producătorul divei găsite decedate sâmbăta trecută într-un hotel din Los Angeles, din motive încă necunoscute, precum şi cântăreţii de muzică gospel Donnie McClurkin, Kim Burrell şi Cece Winans.

Pastorul care va rosti elogiul funerar va fi Marvin Winans, prieten al lui Whitney Houston şi cântăreţ de muzică gospel la rândul său. El este cel care a căsătorit-o pe diva pop cu Bobby Brown în 1992.

Kevin Costner, care a jucat alături de Whitney Houston în celebrul film „Bodyguard”, va rosti un discurs în cadrul ceremoniei.

Numeroşilor fani, care au venit în ultimele zile pentru a depune lumânări, flori, baloane şi mesaje de condoleanţe în faţa bisericii, nu le va fi permis să se apropie de aceasta sâmbătă.

Şeful poliţiei locale a precizat că toate străzile din jurul bisericii vor fi blocate (strada pe care se află biserica este deja blocată de joi) şi a recomandat fanilor lui Whitney Houston, născută la Newark, să se uite la ceremonie de acasă.

O cameră de filmat a primit autorizaţia de a înregistra ceremonia din interiorul bisericii. Funeraliile vor fi difuzate în direct, inclusiv pe internet.Alicia Keys vor participa la funeraliile lui Whitney Houston

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.