IŞMB a publicat circumscripţiile şcolare în vederea organizării clasei pregătitoare şi a clasei I în anul şcolar 2012-2013

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat pe site-ul propriu circumscripţiile şcolare în vederea organizării clasei pregătitoare şi a clasei I în anul şcolar 2012-2013.

Potrivit unei note publicate de IŞMB, în situaţia în care adresa de domiciliu/reşedinţă nu se regăseşte în nicio circumscripţie şcolară din municipiul Bucureşti, părinţii se vor adresa Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti printr-o solicitare scrisă până pe data de 24 februarie 2012.

Totodată, părinţii copiilor care nu au fost recenzaţi în perioada 30 ianuarie – 18 februarie 2012 vor trebuie să se adreseze unităţii de învăţământ în a cărei circumscripţie şcolară este arondată adresa de domiciliu/reşedinţă pentru a fi luaţi în evidenţă.

Şcolarizarea copiilor care nu se regăsesc în evidenţele unităţilor de învăţământ din nicio circumscripţie şcolară, în anul şcolar 2012- 2013, se va face pe locurile rămase libere la nivelul municipiului Bucureşti, precizează o notă publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.