Vasile Blaga îşi doreşte ca PDL să obţină peste 30% la alegerile generale

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat sâmbătă (18 februarie 2012), într-o conferinţă de presă susţinută la Satu Mare, că PDL nu mai este un partid de 7% care îşi propune să-şi dubleze rezultatele şi nu consideră oportună o schimbare de imagine la nivelul conducerii formaţiunii, după modelul de la Guvern.

„Partidul are o conducere aleasă în Convenţia Naţională. Nu cred că ar trebui să ne ocupăm cu astfel de lucruri acum. Dimpotrivă, partidul trebuie să fie mai unit ca niciodată pentru că nu avem un an electoral uşor, noi ştim asta, este un an electoral greu, poate cel mai greu de până acum, pentru că nu mai suntem în situaţia unui partid de 7% care are ca ţintă 12-15%, cum eram la începutul anilor 2000, ci dimpotrivă un partid care doreşte să îşi scrie procentele cu 3 în faţă, în toamnă. Nu am spus niciodată un scor anume, dar sper să înceapă cu 3 procentul nostru în toamnă”, a declarat Vasile Blaga.

Democrat liberalul Vasile Blaga a avut sâmbătă o întâlnire cu conducerea PDL Satu Mare pentru pregătirea alegerilor locale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.