FMI: Am avut discuţii foarte bune cu noul ministru al Finanţelor

Am avut discuţii foarte bune cu noul ministru al Finanţelor, Bogdan Drăgoi, a declarat, miercuri (22 februarie 2012) dimineaţă, şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks, la finalul întâlnirii cu oficialul român. ‘A fost o întâlnire conform programului’, a precizat Franks.

Şeful Misiunii FMI şi directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Székely, se află la Bucureşti în perioada 21-22 februarie, la o întâlnire de lucru pe teme economice de actualitate, fiind invitaţi de premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Scrisoarea de intenţie nu se afla pe agenda de discuţie, a precizat Guvernul.

La rândul său, Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI, a arătat că vizita lui Jeffrey Franks la Bucureşti este una de curtoazie, fiind vorba de uzanţa Fondului Monetar Internaţional de a efectua o astfel de vizită, de prezentare, atunci când se schimbă administraţia într-o ţară cu care Fondul are încheiat un acord.

Mihai-Răzvan Ungureanu a preluat mandatul de premier pe 9 februarie 2012, după ce pe 5 februarie delegaţiile FMI şi CE şi-au încheiat cea mai recentă vizită de evaluare a politicilor economice ale României.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.