Mai mulţi tineri au protestat faţă de „absenţele” din Parlament ale lui Crin Antonescu

Aproximativ 20 de tineri, care s-au declarat „simpli cetăţeni”, au protestat, miercuri (22 februarie 2012), la una din porţile de intrare în Palatul Parlamentului, faţă de „absenţa preşedintelui PNL”, Crin Antonescu, de la lucrările Legislativului.

Ei au adus mai multe ceasuri deşteptătoare, perne şi au afişat pe foi „Somnoroase păsărele, Crin face parte din ele”, „România trezeşte-mă!”, „Antonescu doarme dus, din zori până în apus”, „Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu”.

Întrebaţi de jurnalişti dacă fac parte din Organizaţia de Tineret a PDL, protestatarii au susţinut că sunt „simpli cetăţeni care au decis pe Facebook să-şi manifeste protestul la Parlament”. „Nu avem carnet de membru PDL, dar o să ne facem”, au completat alţi câţiva tineri.

Un protestatar a susţinut că liderul PNL „nu vine la şedinţe, nu votează”. „E plătit degeaba cu alte cuvinte”, a spus el.

Jandarmii care asigură paza la Palatul Parlamentului au confirmat că este vorba despre un protest spontan şi că atâta vreme cât se desfăşoară paşnic nu se este niciun fel de problemă.

Potrivit bilanţului sesiunii parlamentare septembrie – decembrie 2011, publicat, marţi, de Institutul pentru Politic Publice, Crin Antonescu – senator PNL de Bucureşti – are 0% voturi finale exprimate prin vot electronic (cartelă).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.