Ar trebui să existe obligaţia de a accepta parazăpezile pe zonele de risc

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a susţinut, miercuri (22 februarie 2012) seară, într-o emisiune la B1tv, că în judeţul Buzău, când autorităţile au intenţionat să monteze parazăpezi, localnicii au cerut bani pentru că acestea ar fi urmat să fie instalate pe terenurile lor.„Îmi spuneau oamenii de la Buzău, un primar, ca să vedeţi ce fel de oameni mai sunt şi în ţara asta. Când au vrut să monteze parazăpezile pe terenurile oamenilor, le-au cerut bani pentru treaba asta. Să vedeţi ce înseamnă inconştienţa unor oameni de o anumită factură, deşi parazăpezile astea îi protejează şi pe ei şi casele lor. Până unde ajungem în ţara asta?„, a spus Berca.

El consideră că trebuie găsită o soluţie legislativă în acest sens, să existe obligaţia de a accepta parazăpezile pe zonele de risc.

„Ar trebui să existe o legislaţie care să spună asta este măsura care protejează statul respectiv, nu te poţi opune. Să aibă obligaţia de a accepta parazăpezile pe zonele de risc”, a afirmat ministrul Gabriel Berca.

Citește și
2 Comentarii
 1. INCA UN MITOCAN spune

  „Când au vrut să monteze parazăpezile pe terenurile oamenilor, le-au cerut bani pentru treaba asta.” INTREBAREA PRINCIPALA E CAND AU VRUT SA MONTEZE; AR TRBUI SA EXISTE O DECIZIE DE INSTALARE. INDIVIDU’ ASTA(G.B.) POATE SA ADUCA PROBA(aceasta trebuie sa fie inregistrata si publicata in Monitorul Official si sa nu prezinte o gainarie contrafacuta)…CAND???…DEASEMENEA EL PRECIZEAZA:”trebuie găsită o soluţie legislativă în acest sens, să existe obligaţia de a accepta parazăpezile pe zonele de risc.” PAI DRACE, PANA ACUM CE A-TI FACUT IN PARLAMENT???. A-TI STAT(voi guvernantii, in special ai coalitiei=PDL+UDMR+UNPR) SI A-TI FRECAT BUHA. TERMINA INDIVIDULE CU IPOCRIZIA!

 2. Romanian Citizen spune

  De 22 de ani s-au fatait pana in Germania macar si le-a sters minte cu carpa dupa ce au revenit.
  Acolo pe autostrazi sunt para zapezi pe care n-au fost in stare sa se intrebe ce rol au?
  Au fost la shoping???pe banii contribuabililor.
  Mai avem o problema adica furtul acestora in cazul ca se monteaza dar si achizitionarea de freze si nu de pluguri.
  Mai avem de dormit mult caci nici salariile nu sunt pe masura asteptarilor mai bine pleaca la altii sa raneasca in ca…t.
  Deci marii conducatori adica guvernanti tin tara voit in aceasta stare de nemultumire si inca n-au demonstrat care este menirea lor cand au ajuns in varful piramidei adica ce au facut concret sa duca tara la prosperitate si nu la criza.Mai nimica au tocat banii contribuabililor cam degeaba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.