Fii mândru ca eşti evazionist!

Iţi iubeşti tara? Atunci nu mai da nici un ban statului!
Ţara ta nu e a ta. Nu e nici a copiilor tai. E a unei găşti de mafioţi, care s-a împărţit in aşa-zise partide: unii si-au luat cămaşa de liberali, alţii de PSD-işti, alţii de PDL-isti. Înainte, mai erau si ţărăniştii (care şi ei au furat la greu), dar românii au reuşit sa-i lichideze.

Intre toţi ăştia, sa fie clar: nu e nici o diferenţa! Pe toţi ii interesează doar banul din buzunarul tău. Nu al „poporului”, ca poporul n-are bani: al tău, al fraierului privat, care încă mai produci ceva in România.

Cele mai mari firme din lume fac evaziune

Google, Apple si Cisco Systems sunt in fruntea companiilor care îşi protejează profiturile prin companii offshore. Google a economisit anul trecut un miliard de dolari taxe, prin firma sa din Bermude. IRS-ul american a început o investigaţie, dar Google i-a ras in nas: poate vreţi sa nu mai rămâneţi cu nimic!

Cele 3 companii sunt in fruntea unei coaliţii a patronilor si i-au propus lui Obama un lucru simplu: suntem de acord sa ne aducem banii înapoi in SUA, daca ne daţi o „vacanta fiscala”. Adică daca ne scutiţi de taxe! Pentru ca va aducem o cârcă de bani: peste 1.375 de miliarde de dolari (pusi bine in afara SUA). Adică aproape un trilion si jumătate de dolari! Obama deocamdată a refuzat.

Articolul integral pe blogul „Capitalism pe pâine”

Citește și
3 Comentarii
 1. Clau spune

  Economia neagra salveaza Romania!!!

 2. Romanian Citizen spune

  Nu-i o noutate chestia cu evaziunea in Romania.
  Daca salariile nu-s pe masura si somajul e in toi se recomanda munca la un NEGRU.Exploatarea omului de catre om nu e o noutate se practica inca din cele mai vechi timpuri.
  Statul sugaci n-o sa mai reziste mult prin partidele aflate la putere depasite moral, care sunt mana in mana sa nu pice cineva in cur.
  Romanii s-au cam plictisit de animalele aflate la putere aceleasi figuri furacioase si incompetente.Nu au fost in stare ca de 22 de ani sa aduca Romania la prosperitate ci numai la criza, la o mare criza ca asa dicteaza altii.
  Urmeaza ca cineva sa-i si aleaga se inseala amarnic cu aceste vise depasite.

 3. Rebekah spune

  Un alt mod de a nu mai sustine statul prin accize este renuntarea la vicii – in modul asta creste si randamentul persoanei respective in ceea ce priveste munca si calitatea vietii. Este uimitor cat platesc romanii statului prin faptul ca fumeaza si beau mult peste media europeana.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.