FMI: Programul cu România rămâne în graficul prevăzut

Programul Fondului Monetar Internaţional cu România rămâne în graficul prevăzut, iar următoarea misiune de evaluare este stabilită pentru finalul lunii martie, a anunţat, miercuri (22 februarie 2012), Biroul de la Bucureşti al Fondului.

„Programul rămâne în termenii conveniţi şi a patra evaluare de către Consiliul Director al FMI a Acordului Stand-by al României este programată pentru finalul lunii martie”, arată un comunicat al Fondului, la încheierea vizitei efectuate de Jeffrey Franks la Bucureşti.

„Noul Cabinet a reafirmat ataşamentul său puternic faţă de Programul economic al României, care este sprijinit de FMI, Uniunea Europeană şi Banca Mondială”, subliniază comunicatul.

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu i-a primit, miercuri, la Guvern, pe şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, şi pe directorul pentru România al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Szekely.

Vizita lui Jeffrey Franks în România se înscrie în procedurile curente ale Fondului, în situaţia în care într-o ţară aflată în program cu FMI este instalat un nou guvern.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.