Ministrul Berca le cere şefilor de poliţie să trateze alegerile cu seriozitate: Complicităţile la nivel local trebuie să înceteze

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, afirmă că le-a cerut şefilor de poliţie să trateze cu foarte multă seriozitate viitoarele alegeri, ca o adevărată „carte de vizită”.

„Am cerut şefilor de poliţie să trateze alegerile cu foarte multă seriozitate, să trateze modul lor de desfăşurare ca o carte de vizită pentru dânşii. Nu voi cere niciodată niciunui şef de poliţie să influenţeze într-un fel sau altul, iar complicităţile de la nivel local trebuie să înceteze, pentru că, dacă va fi presiunea politică şi ea va exista, e campanie electorală, vor fi acuze de o parte şi de alta, Ministerul Administraţiei şi Internelor trebuie să-şi facă treaba, iar de la şeful de post local şi până la şeful Poliţiei Naţionale trebuie să răspundă de modul în care se desfăşoară aceste alegeri”, a declarat Berca într-o emisiune la B1 tv.

El a solicitat corectitudine în desfăşurarea scrutinului: „Nu vreau să văd complicităţi între primarul în funcţie şi şeful poliţiei locale, la asta mă refer, să-şi facă treaba”, a precizat Berca.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.