EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,20 RON
(-0.1%)
GBP
5,45 RON
(-0.57%)
CHF
4,18 RON
(-0.04%)
AUD
2,99 RON
(+0.31%)
CAD
3,16 RON
(+0.21%)
BGN
2,43 RON
(-0.07%)
RUB
0,06 RON
(-0.16%)
ZAR
0,30 RON
(+0.02%)
BRL
1,13 RON
(-0.39%)
CNY
0,62 RON
(-0.16%)
INR
0,06 RON
(-0.21%)

Obama a cântat blues la Casa Albă, la solicitarea lui Mick Jagger

0
A fost nevoie de toată puterea de convingere a lui Mick Jagger pentru a-l determina marţi (21 februarie 2012) pe preşedintele american Barack Obama să pună mâna pe microfon şi să cânte blues, la o lună după ce a făcut senzaţie interpretând o piesă soul, transmite AFP.

„Nu în seara asta!”, s-a scuzat iniţial Barack Obama, în timp ce solistul trupei The Rolling Stones, alături de chitariştii de blues B.B. King şi Buddy Guy îl invitau să li se alăture pentru refrenul piesei „Sweet Home Chicago” a bluesman-ului Robert Johnson. „Haideţi, puteţi să o faceţi!”, i-au strigat muzicieni preşedintelui american.

În consecinţă Obama a cedat şi a pus mâna pe microfon pentru a interpreta refrenul celebrei piese: „Come on, baby don”t you want to go… Sweet home, Chicago”, refren care îi evocă propriul trecut politic de senator de Illionois.

Aceasta este cea de-a doua experienţă muzicală pe care Obama o are în public în ultima lună. La 19 ianuarie, la New York, preşedintele american a interpretat piesa soul „Let”s stay together”, a lui Al Green, pe scena teatrului Apollo din Harlem, unde participa la o reuniune electorală.

După evenimentul muzical de marţi, Obama s-a felicitat pentru „extraordinara seară” petrecută la Casa Albă. „Ca preşedinte nu poţi pur şi simplu să ieşi seara la plimbare, să-şi limpezeşti gândurile, sau să te arunci într-o maşină şi să conduci unde vrei. Este frustrant. Dar, apoi mai sunt şi acele seri în care îi primeşti în vizită pe B.B. King şi Mick Jagger!”, a constatat el.

Pe lângă preşedintele american însă, marea vedetă a serii de la Casa Albă a fost Mick Jagger, care la 68 de ani a fost în continuare sufletul petrecerii.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.