Ungureanu către poliţişti: Încep să cred că reforma nu a fost niciodată începută

Premierul Mihai Răzvan-Ungureanu a anunţat, joi (23 februarie 2012), că se va implica personal în schimbările ce vor fi efectuate în structura Poliţiei Române, susţinând că are senzaţia că reforma nu a fost niciodată începută în acest domeniu.„Nu pot să spun că ori de câte ori vorbim de la an la an de o reformă, de o nouă reformă în activitatea Poliţiei Române încep să cred că ea nu a fost niciodată începută, că fiecare nou conducător, că fiecare şef de departament are o viziune proprie asupra înţelesului acestui termen şi îşi pierde legătura cu problemele reale, evită să se refere la disfuncţionalităţi sau la nevoile reale ale sistemului”, a spus premierul, la bilanţul pe 2011 al activităţii Poliţiei Române.

Premierul a subliniat că se va implica personal în schimbările care vor avea loc la nivelul Poliţiei Române.

„Puteţi fi convinşi că personal mă voi implica în schimbările pe care le veţi implementa în organizarea mai bună a activităţii dumneavoastră, în selecţia cadrelor, în promovarea cadrelor atât timp cât voi înţelege căror disfuncţionalităţi ele le răspund. Nu sunt adeptul schimbării, domnule ministru, (n.r. – Gabriel Berca) de dragul schimbării.”

„Din punctul meu de vedere, reforma nu înseamnă doar concedieri şi reorganizări de organigrame, ci mai ales definirea corectă şi înţelegerea rolului, a locului, definirea competenţelor, profesionalizare, stabilirea de standarde de calitate”, a completat Ungureanu.

Premierul le-a transmis poliţiştilor că este nevoie să schimbe „faţa Poliţiei” dacă nu sunt mulţumiţi de propria imagine în rândul populaţiei.

Citește și
1 Comentariu
  1. IEIE-TE SI LA ASTA spune

    REFORMA=FURTUL, ASTA-I REFORMA. SI ASTA VA CONTINUA PANA NU DISPARE CAPUL AFACERII, IAR ACESTA STA IN MODROGAN SI MAI SE DUCE PE LA COTROCENI. DEGEABA INCEARCA EL SA VOPSEASCA PURCEAUA DIN COTET SA ARATE PITIC ATOMIC, PURCEAUA TOT PURCEA E IN COTET!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.