Actriţa Jennifer Aniston a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood

Actriţa Jennifer Aniston a dezvelit miercuri (22 februarie 2012) steaua primită pe Aleea Celebrităţilor de la Hollywood, fiind primul dintre protagoniştii cunoscutului serial „Friends” onorat cu această emblemă a faimei pe care a descris-o drept „suprarealistă”, relatează Reuters.

„M-am născut la Sherman Oaks, California. Sunt o fată californiană din cap până în picioare (…) Probabil că nici măcar nu a fost un vis, a fost unul din cele mai sălbatice vise ale mele. Nu cred că m-am gândit vreodată că aceasta (n.r. – steaua) se va afla aici, în această zi. Aşa că sunt profund recunoscătoare”, a declarat actriţa în faţa fanilor şi a prietenilor.

Ea a fost însoţită la ceremonie de tatăl său John Aniston şi de colegii din cel mai nou film, „Wanderlust”, printre care şi iubitul său Justin Theroux. Adam Sandler, partenerul de platou de la „Just Go With It”, a oferit publicului câteva vorbe de duh, referindu-se la coafura universal râvnită a lui Aniston şi la rolul acesteia din filmul de groază „Leprechaun” din 1993.

„S-a rugat pentru trei lucruri: ca toată lumea să fie fascinată de părul său, să apară într-o zi într-un film despre un spiriduş care omoară oameni şi, cel mai important, să primească o stea pe prestigioasa Alee a Celebrităţilor de la Hollywood”, a spus Sandler.

În vârstă de 43 de ani, Jennifer Aniston, a ajuns la faimă în urma rolului Rachel Green din serialul din anii 1990 „Friends”, pentru care a obţinut un Glob de Aur şi un premiu Emmy. Colegii săi din serial – Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer – nu au fost prezenţi la ceremonia de miercuri.

Viaţa privată a actriţei s-a aflat de asemenea în lumina reflectoarelor datorită numeroaselor relaţii cu vedete din ultimele două decenii, printre care s-au numărat şi cei cinci ani de căsătorie cu Brad Pitt, cu care a format la acea vreme cuplul numărul 1 de la Hollywood.

După ce serialul „Friends” s-a încheiat în 2004, Aniston a avut o tranziţie cu succes spre filmele de lungmetraj, printre acestea numărându-se „The Good Girl”, „Derailed”, „The Break-Up”, „The Switch” şi „Horrible Bosses”.

Actriţa va putea fi văzută în curând în comedia „Wanderlust”, unde joacă alături de Paul Rudd, Malin Akerman şi Justin Theroux.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.