Dan Şova este purtătorul de cuvânt al PSD

0
Deputatul Dan Şova este de luni (27 februarie 2012) purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, a anunţat preşedintele partidului, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

Decizia a fost luată în cadrul reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD.

Pe 29 noiembrie 2011 deputatul Radu Moldovan a renunţat la funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, pentru a-şi putea pregăti candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Anunţul a fost făcut la reuniunea aleşilor locali USL din judeţul Bistriţa-Năsăud, în prezenţa liderilor USL de la nivel naţional Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL) şi preşedintelui PC Daniel Constantin.

Radu Moldovan, care este şi preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud, şi-a declarat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, condus în prezent de democrat-liberalul Liviu Rusu şi spune că a luat această decizie bazându-se pe sprijinul celor 40 de primari pe care îi are USL în judeţ, din totalul de 62.

Liderul judeţean al PSD a afirmat că renunţă la funcţia de purtător de cuvânt pentru a fi prezent cât mai mult în judeţ.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.