Elena Udrea: Candidaţii de la primăriile Sectoarelor 3 şi 6 sunt actualii primari ai PDL

0
Actualii primari ai Sectoarelor 3 şi 6, Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş, vor fi candidaţii democrat-liberalilor la alegerile locale din acest an, a declarat preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, vicepreşedinte al partidului.

Udrea a afirmat că pentru Sectoarele 2 şi 4 PDL va susţine primarii în funcţie, Neculai Onţanu şi Cristian Popescu Piedone de la UNPR, iar pentru Sectoarele 1, 5 şi Primăria Capitalei se aşteaptă rezultatele finale ale măsurătorilor sociologice care se desfăşoară în această perioadă.

„Aşteptăm să se termine măsurătorile pentru toţi candidaţii partidului, acolo unde partidul nu are primari în funcţie şi apoi vom face lansările de candidaturi pentru Sectoarele Capitalei şi primarul general. (…) La Sectoarele 2 şi 4 sunt primarii UNPR, la Sectoarele 3 şi 6 sunt primarii în funcţie şi care vor candida în continuare de la PDL. La Sectorul 1 şi Sectorul 5 vor fi candidaţi PDL”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată de presă dacă la Sectorul 1 candidatul desemnat va fi Theodor Paleologu, Elena Udrea a afirmat că „poate fi oricine în acest moment”.

„Sigur, am spus şi sâmbătă, aţi vehiculat foarte multe nume în presă de ceva timp. Aşa că, puţin probabil să nu le fi nimerit chiar pe cele care vor intra în competiţie”, a declarat Udrea.

Cât despre candidatura deputatului Ştefan Pirpiliu, liderul OPDL Sector 5, Elena Udrea a spus: „Haideţi să aşteptăm momentul lansării”.

Despre extinderea colaborării cu UNPR la nivelul întregii ţări în vederea susţinerii la alegerile locale, Udrea şi-a exprimat convingerea că acest lucru se va petrece la nivelul fiecărei organizaţii.

„Cât priveşte un protocol la nivel naţional sau o altă formulă de colaborare, punctul de vedere al PDL va fi exprimat în scurt timp. (…) Deci, sigur vom avea un parteneriat prin care ne susţinem reciproc candidaţii, iar la Bucureşti va fi această alianţă”, a mai declarat liderul democrat-liberalilor bucureşteni.

Elena Udrea a precizat că, în ceea ce priveşte candidatul la Primăria Capitalei, în cadrul măsurătorilor efectuate în această perioadă sunt introduşi şi independenţi.

„Sigur că da, avem şi nume de independenţi. Mergem, aşa cum am spus, cu candidatul care are cele mai mari şanse. Cred că este un calcul politic corect. Sunt foarte mulţi care şi-ar dori. Nu întotdeauna ceea ce ce ne dorim şi putem”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă Silviu Prigoană este cel mai bine cotat candidat în sondaje, Elena Udrea a spus doar că „Silviu Prigoană este măsurat în aceste sondaje”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.