Elena Udrea: PDL a fixat candidaţii pentru Bucureşti

0 8
Elena Udrea a declarat sâmbătă (25 februarie 2012) că PDL a fixat candidaţii pentru alegerile locale din Bucureşti, urmând ca ei să fie anunţaţi cât de curând.

„Ne-am fixat candidaţii la toate sectoarele la Bucureşti. O să-i anunţăm în perioada următoare cu o strategie potrivită. Suntem la finalul evaluării şi sunt convinsă că PDL la Bucureşti va face o surpriză frumoasă, pentru că nu doar avem în acest moment două sectoare în care deţinem primăria, dar avem mari şanse să mai câştigăm încă un sector”, a spus vicepreşedintele PDL.

Întrebată despre faptul că mai mulţi lideri democrat-liberali susţin că preşedintele PDL, Emil Boc, ar trebui să participe la alegerile pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru că ar avea cele mai multe şanse, Udrea a răspuns: „Sunt convinsă că Emil Boc, preşedintele partidului, are toate şansele să câştige Primăria Clujului. Ar câştiga dacă ar candida, dar este o opţiune a dânsului şi dacă decide să meargă acolo sau nu, cred că trebuie să ne spună Emil Boc”.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata