Elena Udrea: PDL a fixat candidaţii pentru Bucureşti

Elena Udrea a declarat sâmbătă (25 februarie 2012) că PDL a fixat candidaţii pentru alegerile locale din Bucureşti, urmând ca ei să fie anunţaţi cât de curând.

„Ne-am fixat candidaţii la toate sectoarele la Bucureşti. O să-i anunţăm în perioada următoare cu o strategie potrivită. Suntem la finalul evaluării şi sunt convinsă că PDL la Bucureşti va face o surpriză frumoasă, pentru că nu doar avem în acest moment două sectoare în care deţinem primăria, dar avem mari şanse să mai câştigăm încă un sector”, a spus vicepreşedintele PDL.

Întrebată despre faptul că mai mulţi lideri democrat-liberali susţin că preşedintele PDL, Emil Boc, ar trebui să participe la alegerile pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru că ar avea cele mai multe şanse, Udrea a răspuns: „Sunt convinsă că Emil Boc, preşedintele partidului, are toate şansele să câştige Primăria Clujului. Ar câştiga dacă ar candida, dar este o opţiune a dânsului şi dacă decide să meargă acolo sau nu, cred că trebuie să ne spună Emil Boc”.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.