Liberali prahoveni protestează la sediul central al PNL; Antonescu: Vrem o organizaţie care să se bată cu Anastase

Aproximativ 50 de membri ai Organizaţiei PNL Prahova protestează, luni (27 ianuarie 2012), în faţa sediului central al Partidului Naţional Liberal şi solicită organizarea de alegeri statutare la nivelul organizaţiei judeţene şi municipale.

Liberalii prahoveni poartă afişe cu mesaje precum „Revoluţia Bunului simţ – Da, Revoluţia bunului plac – Nu”, „Lideri aleşi de noi – Nu păpuşi numite de voi – Da”, „Băsescu diferit de Antonescu ?!?”, „Vrem partid liber”.

Ei au afirmat că au transmis mai multe mesaje la centru pentru a critica modul în care a fost numită conducerea interimară la Prahova, însă nu au primit niciun răspuns, motiv pentru care au venit la sediul central.

„A fost numită o conducere interimară, într-un mod pe care eu nu l-am văzut nici la comunişti şi să se intre cât mai repede în legalitate”, a spus un protestatar.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a invitat la discuţii pe protestatari.

„La Prahova situaţia se va rezolva prin decizii conform statutului. Ea este pe ordinea de zi a viitorului Consiliu naţional executiv. (…) La Prahova căutăm o soluţie ca să avem o organizaţie care să se bată cu PDL şi cu doamna Anastase. Nu care face jocurile doamnei Anastase. Asta consider eu de bun simţ”, a spus Antonescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.