Suspectul crimei din Piatra Şoimului a fost arestat preventiv

0

Un minor acuzat că a bătut cu sălbăticie o tânără şi apoi a lăsat-o să moară de frig a fost arestat preventiv, duminică (26 februarie 2012), de judecătorii Tribunalului Neamţ, pentru o perioadă de 19 zile.

Robert Fecioru, în vârstă de 16 ani, din oraşul Roznov, este cercetat pentru omor calificat şi a fost reţinut, sâmbătă, de procurori, fiind principalul suspect al crimei din satul Luminiş, comuna Piatra Şoimului. De altfel, autorul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a povestit cum şi-a ucis victima în vârstă de 15 ani.

„Tânărul a stat alături de alţi tineri şi de viitoarea victimă într-un bar din localitate. La un moment dat, acesta a spus că o conduce pe fată acasă iar pe drum i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Fata a refuzat, moment în care a fost luată la bătaie cu pumnii şi picioarele, iar apoi a fost abandonată. Potrivit raporului medico legal nu a fost violată”, a declarat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Potrivit raportului medico-legal, moartea a survenit ca urmare a hipotermiei severe cauzate de imposibilitatea victimei de a se deplasa din cauza numeroaselor fracturi ale membrelor precum şi a leziunilor organelor interne.

Fata a fost găsită abia sâmbătă dimineaţă de un vecin, care a anunţat imediat cazul la 112. Deşi a fost transportată la spital, fata a decedat.

În urmă cu doi ani, în aceeaşi comună, poliţiştii au anchetat cazul unui bărbat în vârstă de 40 de ani şi-a violat fiica minoră timp de 4 ani de zile. Tot la Piatra Şoimului, o fată în vârstă de 14 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de verişorul său.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.