Roberta Anastase: Victor Ponta este foarte agitat; ar trebui să ceară demisiile lui Antonescu şi Voiculescu

Preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase a spus miercuri (29 februarie 2012) că liderul PSD Victor Ponta „este foarte agitat”, cerându-i demisia „la nesfârşit, pe la oricine apucă”, deşi ar trebui să solicite demisiile lui Crin Antonescu, „chiulangiul- şef al Parlamentului României” şi lui Dan Voiculescu, „cel care este turnător dovedit al Securităţii”.

„Domnul Ponta este foartre agitat şi am văzut că în ultimele zile cere demisia la nesfârşit, în stânga, în dreapta, pe la oricine apucă. Îi solicit să ceară demisiile lui Crin Antonescu, îl cunoaştem cu toţii, chiulangiul- şef al Parlamentului României şi lui Dan Voiculescu, cel care e turnător dovedit al Securităţii. Dacă nu are acest curaj să tacă. E singurul mesaj pe care aş vrea să i-l dau”, a spus Anastase.

Ea a adăugat că Victor Ponta este lipsit de imaginaţie şi încearcă să-şi găsească explicaţie la chiul.

„Ponta pune la îndoială faptul că sub mandatul meu votul a fost corect. Potrivit unei statistici pe care o am, el a participat la nu mai puţin de 450 de legi care au fost votate în ultimul an. Asta înseamnă că el a validat, prin prezenţa sa, corectitudinea votului, niciodată nu a contestat votul, deci asta înseamnă că minte cu neruşinare când spune că nu are încredere în corectitudinea voturilor date la Parlament. Îl invit să-şi reia atribuţiile de deputat şi să nu mai încerce să-şi găsească explicaţii la chiul”, a încheiat Anastase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.