Albumul cântăreţei Adele, mai bine vândut decât „Bad” al lui Michael Jackson

1
Cântăreaţa Adele înregistrează un nou record cu albumul ei „21” şi pare că nimic n-o poate opri în drumul ei triumfal. Albumul tinerei britanice de 23 de ani l-a depăşit la vânzările în Marea Britanie pe legendarul „Bad” al lui Michael Jackson, relatează news-de-stars.com.

Lansat acum un an, cel de-al doilea album al Adelei continuă să avanseze în clasamentul vânzărilor, atingând acum cifra de 4.020.000 exemplare, cu 60.000 mai multe decât „Bad” al lui Michael Jackson, care cuprindea titluri ca „Man in the Mirror”, „The Way You Make Me Feel” sau „Dirty Diana”.

Albumul cântăreţei britanice se situează astfel pe locul al optulea în clasamentul celor mai bine vândute albume din toate timpurile.

„Este o altă realizare incredibilă, care încheie un an de împliniri formidabile pentru Adele. Depăşind +Bad+, +21+ a consolidat locul Adelei printre cei mai mari din toate timpurile”, spune Martin Talbot de la Official Charts Company.

Următoarele albume care trebuie depăşite sunt la fel de celebre ca „Bad”: „The Dark Side of the Moon” – Pink Floyd – s-a vândut în 4.114.000 exemplare, fiind astfel pe locul al şaptelea pe listă. Numărul unu pare deocamdată de neatins: este vorba de „Greatest Hits” al grupului Queen, care s-a vândut în 5.863.000 exemplare.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. Athina-Aurelia Costea ( Brasov ) spune

    Ce pateati daca va abtineati de a amesteca pe acest INGER si Creatia LUI INEGALABILA in oala cu fitecine ? Si daca o fi depasit aceasta Adele vanzarile lui BAD, se amageste amarnic sperand ca IL va depasi cu totul pe MICHAEL. Oricine si orice ar face, TOTUL este ZADARNIC si VREMELNIC . Sa fie clar pentru toata lumea ! EL a fost si va ramane INVINCIBIL ! Asa ca TERMINATI cu acest PROST obicei !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.