CND al PDL a adoptat o rezoluţie pentru modificarea Constituţiei şi trecerea la un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Colegiul Naţional al PDL a adoptat o rezoluţie privind modificarea Constituţiei în sensul trecerii la Parlamentul unicameral cu un număr de 300 de parlamentari, a declarat preşedintele partidului, Emil Boc, duminică seară, 4 martie, la finalul şedinţei CND.

„PDL a adoptat o rezoluţie de a susţine revizuirea Constituţiei – Parlament unicameral şi 300 de parlamentari – acesta fiind obiectivul politic fundamental al PDL-ului ca parte a reformei clasei politice. PDL a fost promotorul celor opt reforme structurale pe care le-a implementat”, a spus Emil Boc.

Liderul democrat-liberal a subliniat că „reforma politică trebuie implementată de către întreaga clasă politică” şi a afirmat că pentru a avea un Parlament unicameral şi 300 de parlamentari este nevoie de două treimi din numărul parlamentarilor: ”deci şi de sprijinul USL”. Boc a precizat că rezoluţia a fost adoptată în unanimitate de Colegiulu Naţional Director al PDL.

Citeste si:  Roberta Anastase: Nu-mi reproşez nimic în privinţa votului la legea pensiilor

CND al PDL a adoptat şi o rezoluţie de susţinere a ratificării Tratatului fiscal de către România şi solicită tuturor forţelor să voteze „pentru” acest Tratat, a mai spus liderul democrat liberalilor. ”Tratatul conferă stabilitate economică României şi credibilitate în continuare acestei ţări”, a punctat preşedintele PDL, Emil Boc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata