Emil Boc: CND al PDL a decis ca organizaţiile judeţene să poată încheia alianţe electorale sub numele Mişcarea Populară

0
PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă electorală pentru alegerilor locale dar, la nivel local, organizaţiile judeţene pot face alianţe cu alte organizaţii politice, a declarat, duminică,4 martie,  la finalul şedinţei Colegiului Director al partidului, preşedintele democrat liberalilor, Emil Boc.

El a spus că în cadrul şedinţei s-a hotărât ca organizaţiile judeţene ale PDL să încheie, pe plan local, alianţe electorale cu alte formaţiuni politice pentru alegerile locale, urmând ca acolo unde acest lucru se va întâmpla alianţa să fie denumită Mişcarea Populară.

Boc a explicat că Mişcarea Populară va avea însemn o inimă pe un fundal de culoare verde.

„Am discutat în esenţă strategia la alegerile locale. PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă electorală pentru alegerile locale. PDL lasă la latitudinea organizaţiilor judeţene să decidă dacă încheie alianţe electorale judeţene sau locale cu formaţiunile politice cu care colaborează la nivel local,” a precizat Emil Boc.

Liderul PDL a subliniat că decizia luată în cadrul CND are ca principal scop „maximizarea rezultatelor” la alegerile locale.

Totodată, a mai spus Boc, conducerea PDL a fost mandată în cadrul Colegiului Naţional Director să demareze negocierile cu UNPR în vederea încheierii unui protocol de susţinere reciprocă la alegerile locale.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.