EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(+0.24%)
GBP
5,41 RON
(-0.32%)
CHF
4,17 RON
(+0.15%)
AUD
3,00 RON
(-0.17%)
CAD
3,17 RON
(+0.06%)
BGN
2,42 RON
(+0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.27%)
ZAR
0,30 RON
(-0.05%)
BRL
1,13 RON
(-0.24%)
CNY
0,62 RON
(+0.26%)
INR
0,06 RON
(+0.15%)

Gabriel Berca: Data şi programul alegerilor vor fi stabilite în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare

2
Data alegerilor locale va fi stabilită în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare, acestea urmând să se desfăşoare, cel mai probabil, pe 10 iunie 2012, a declarat, luni,5 martie, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca.„Data şi programul alegerilor vor fi stabilite în cadrul şedinţei de Guvern de săptămâna viitoare. În principiu a rămas data de 10 iunie”, a spus Gabriel Berca, la Palatul Parlamentului.

Ministrul de Interne a participat, luni, la o întâlnire cu grupul deputaţilor PDL, în cadrul căreia au fost discutate unele priorităţi legislative, dar şi subiecte legate de administraţie, precum stadiul unor proiecte de electrificare a unor unităţi teritorial-administrative.

„Sunt investiţii demarate şi va trebui să le discut cu Ministerul Economiei să le concretizăm. Am avut şi discuţii de ordin politic, care ţin şi de activitatea mea ca membru în Biroul Permanent Naţional, dar s-au ridicat şi probleme legislative”, a precizat ministrul de Interne.

Întrebat de presă în legătură cu eventuale solicitări ale deputaţilor democrat-liberali pentru alocarea de fonduri pentru primăriile din colegiile lor, Gabriel Berca a spus că, săptămâna trecută, la nivelul MAI s-a făcut o radiografie a ceea ce s-a întâmplat în ultimii cinci ani. „De aici plecăm şi trebuie să mergem să vedem unde sunt probleme.

Sunt o serie de primării care în momentul acesta au conturile blocate. Or, nu ne putem juca cu instituţiile autorităţilor locale, să stăm nepăsători. În fiecare judeţ există primării cu conturile blocate şi trebuie să găsim soluţii pentru aceste primării. Sunt lucrări efectuate în decursul anilor. Constructorii respectivi i-au dat în judecată şi au blocat conturile acelor primării. Trebuie să asigurăm funcţionarea administraţiei publice locale”, a spus ministrul Berca.

loading...

Citește și
2 Comentarii
  1. maria spune

    AI MA!…PI BUNI!

  2. un roman spune

    Stimate domnule ministru poate o luati in campania electorala si pe doamna general de la caiac canoie , care face reclama la Kosmodisk.Functia este incompatibila cu reclama.Suntem convinsi ca-i ajunge salariul.Orcum nu-i merita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.