EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Teodor Meleşcanu şi-a anunţat demisia din calitatea de senator

0

Directorul Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Teodor Meleşcanu, şi-a anunţat, în şedinţa plenului Senatului de luni, demisia din calitatea de senator pentru a nu se afla în stare de incompatibilitate.

‘Îmi anunţ demisia din Senatul României începând cu data de astăzi. Doresc să vă asigur că principalul meu obiectiv în funcţia de director al SIE constă în asigurarea bunei funcţionări a instituţiei’, a spus Meleşcanu de la Tribuna Senatului.

Meleşcanu s-a referit şi la faptul că senatorul Ioan Ghişe a contestat cvorumul şedinţei plenului Senatului, afirmând că ar fi fost ‘ridicol’ să nu asigure prezenţa la o şedinţă în care intenţiona să îşi anunţe demisia.

‘Domnul Ghişe nu are dreptate. Puteam să îmi dau demisia la începutul şedinţei, dar nu ar fi fost întrunit cvorumul. Mi s-ar fi părut ridicol să vin la o şedinţă la care nu particip pentru a-mi anunţa demisia’, a mai spus acesta.

De asemenea, Teodor Meleşcanu s-a autosuspendat din PNL pe o perioadă nedeterminată de timp.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, luni, că Biroul Politic Central a discutat excluderea lui Teodor Meleşcanu din partid şi că acest lucru va fi realizat la Delegaţia Permanentă.

„Acest lucru (n.r. excluderea) va fi făcut cu prima ocazie a organismului statutar competent, respectiv Delegaţia Permanentă”, a spus Voicu.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.