Ungureanu spune că nu i s-a propus să intre în PDL, dar nu exclude asumarea unor „culori politice”

0
Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu spune că nu a primit nicio propunere din partea democrat-liberalilor de a intra în PDL, dar precizează că are libertatea de opţiune şi că nu exclude ca la un moment dat să-şi asume „culorile politice” pe care simte că le poate reprezenta cel mai bine.

„Nu. Chiar nu! Nici nu cred că ar fi fost cazul. De altfel, nimeni nu a consimţit că este neapărat nevoie de aşa ceva. Dar vreau să vă spun ceva: sunt independent atâta timp cât doresc să fiu independent. Nu înseamnă că la un moment nu pot să-mi asum culorile politice pe care simt că le pot reprezenta cel mai bine. Am o libertate de opţiune enormă”, a spus premierul, luni seară, la TVR, întrebat dacă a primit vreo propunere concretă din partea democrat-liberalilor de a intra în PDL.

Întrebat dacă îl interesează ca în perspectiva viitoarelor alegeri să intre într-o formaţiune politică, fie că este vorba de PDL sau de Mişcarea Populară, Ungureanu a spus că nu s-a gândit la acest lucru. „Nu mi-am pus acest lucru în minte, dar veţi afla la momentul oportun”, a completat Ungureanu.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.