Iubire imposibilă: Whitney Houston a avut o relaţie cu unul dintre fraţii lui Michael Jackson

0

Whitney Houston a avut o relaţie amoroasă ce a durat aproximativ un an cu unul dintre fraţii lui Michael Jackson, Jermaine Jackson, relaţie ce s-a încheiat trist pentru solistă după ce Jermaine, pe atunci căsătorit cu Hazel Gordy, a refuzat să divorţeze, conform unui material publicat de cotidianul britanic Daily Mail.

Fratele mai mare al lui Michael Jackson se pare că a inspirat videoclipul hitului din 1985 al lui Whitney Houston, „Saving All My Love For You”, piesă care spune povestea unei iubiri imposibile între o femeie şi un bărbat căsătorit. Pentru acest videoclip, Whitney ar fi solicitat chiar angajarea unui actor care să-i semene lui Jermaine Jackson.

Conform publicaţiei The Sun, deşi relaţia amoroasă a celor doi a durat doar aproximativ un an, ei au continuat să păstreze o legătură de prietenie, Whitney fiind printre primii prieteni ai lui Jermaine care a încercat să-l consoleze pe acesta după moartea lui Michael din 2009, deşi se pare că însuşi Michael Jackson ar fi intervenit între cei doi, sfătuindu-şi fratele să nu divorţeze pentru Whitney şi să-şi păstreze familia.

Conform surselor citate de publicaţiile britanice, Jermaine a încasat cu greu lovitura primită în urmă cu o lună, când a încetat din viaţă Whitney Houston. „Moartea ei l-a devastat pe Jermaine pentru că aveau o poveste de dragoste împreună. Nimeni nu a înţeles intensitatea suferinţei lui Jermaine pentru că nu se ştia despre legătura dintre el şi Whitney”, conform unui surse citate sub acoperirea anonimatului.

Se pare că legătura dintre Jermaine şi Whitney a început în 1984, pe când fratele lui Jacko era căsătorit cu Hazel Gordy. Însă, deşi Jermaine a scris despre relaţia de prietenie cu Whitney în cartea sa de memorii lansată anul trecut, „You are Not Alone: Michael, Through A Brother’s Eyes” (Nu eşti singur: Michael prin ochii unui frate), el nu a recunoscut niciodată public că ar fi exista o poveste de dragoste între el şi Whitney, deşi se pare că regretă acest lucru.

„Oricât de mult mi-aş fi dorit să mă abandonez acelor sentimente, a trebuit să-i spun să aştepte. În cele din urmă am păşit fiecare pe alt drum”, explică el într-un pasaj din carte.

Până la urmă nu a fost să fie pentru Jermaine şi Whitney, dar nici pentru fratele lui Michael Jackson şi soţia lui de atunci, Hazel Gordy. Aceştia au divorţat la trei ani după episodul Whitney, punând capăt unei relaţii de 14 ani.

De atunci, Jermaine, 57 de ani, a mai avut trei relaţii de lungă durată, iar în prezent este căsătorit cu Halima Rashid – cea de-a treia soţie a sa.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.