Sarkozy se lasă de politică dacă pierde alegerile

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, care se află în urma rivalului său socialist, Francois Hollande, în sondajele de opinie, a declarat joi că va renunţa la politică în cazul în care pierde alegerile prezidenţiale, care se vor desfăşura în două tururi de scrutin, la 22 aprilie şi la 6 mai, informează EFE.

Într-un interviu radio-televizat pentru RMC şi BFM TV, candidatul conservator nu a precizat cu ce anume ar intenţiona să se ocupe în caz că pierde alegerile, dar, întrebat dacă renunţă la politică în caz de eşec electoral, Sarkozy a fost tranşant: ‘Da, voi face altceva, Ce anume, încă nu ştiu’.

Totodată, conştient că pe 8 martie se sărbătoreşte Ziua Femeii, Sarkozy a spus că, dacă va câştiga, va crea o agenţie publică a cărei misiune va fi să se asigure că femeile divorţate de soţi şi care au în grijă copii vor încasa pensiile alimentare. ‘Sunt atâtea pensii alimentare care nu sunt plătite’, a comentat Sarkozy, adăugând că această agenţie ‘va uşura viaţa acestor mame care trăiesc de pe o zi pe alta’, deoarece Fiscul deţine informaţii financiare despre taţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.