Gheorghe Flutur (PDL): Vom găsi o soluţie să mărim salariile şi pensiile

Prioritatea Guvernului în perioada următoare este să se concentreze pe organizarea alegerilor şi pe măsurile de creştere a bunăstării populaţiei, a declarat, joi, prim vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

”Am anunţat din timp. Dacă economia ne permite să ne gândim la o creştere a salariilor şi pensiilor o vom face. Lucru pe care l-am susţinut şi dacă economia o permite sigur că vom face acest lucru”, a spus Flutur, apreciind că nu ar fi o decizie populistă atâta timp cât s-a discutat despre această reîntregire a salariilor încă de anul trecut.

”Vom vedea la sfârşitul acestei luni cum stă economia şi sunt convins că vom găsi o soluţie (…) Anul trecut am trecut pe creştere care a trebuit să ţi-o consolidezi. În primul rând, PDL şi guvernul nostru a alocat resursa pentru investiţii (…) România este recunoscută că a avut curaj să aloce mai mulţi bani pentru investiţii (..) Dacă economia începe să producă trebuie să te gândeşti să recupereze cei care au suportat şi au fost solidari cu criza. Este ceva firesc”, a explicat Flutur.

El a mai spus că nu s-a discutat încă despre o eventuală scădere a TVA sau introducerea unuia diferenţiat, pentru produsele de bază.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.