EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Jaf armat la o unitate bancară din Constanţa

0
Poliţiştii fac cercetări la unitatea bancară din municipiul Constanţa unde vineri,9 martie, a avut loc un jaf armat, atacatorii reuşind să fugă în câteva zeci de secunde de la locul faptei cu aproximativ 20.000 de lei.

Jaful a fost comis de doi indivizi mascaţi, unul dintre ei ameninţând cu un pistol o casieră a instituţiei, fără ca cineva să fie rănit.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat, că anchetatorii analizează şi imaginile înregistrate de mai multe camere video care monitorizau sediul băncii Intesa Sanpaolo în momentul comiterii jafului şi se pare că sunt imagini cu cei doi atacatori.

Jaful a fost comis în jurul orei 17.00, când în instituţie se aflau două angajate şi directorul sucursalei bancare, precum şi o clientă.

Potrivit IPJ, agresorul înarmat i-a cerut casierei banii, aceasta dându-i suma existentă într-un sertar.

În momentul comiterii jafului armat unitatea bancară nu era păzită de un paznic, iar agenţii firmei care asigură supravegherea instituţiei au ajuns la locul faptei după câteva minute de la plecarea hoţilor.

”Nu exista un paznic la bancă. Se pare că după ce le-a dat hoţilor suma de circa 20.000 de lei, casiera ar fi apăsat butonul de panică pentru alertarea firmei ce asigură monitorizarea video. (…) Firma respectivă are un punct fix de lucru chiar în apropierea băncii jefuite. Când s-a comis jaful, agenţii societăţii erau plecaţi pentru o altă intervenţie. De aceea nu este exclusă ipoteza ca, ştiind de plecarea agenţilor firmei de pază, atacatorii să fi acţionat în acele momente”, au menţionat, surse din IPJ.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.