Shakira încalcă încă o dată codul rutier la Barcelona

Shakira a difuzat joi ,8 martie, pe Twitter şi Youtube o scurtă înregistrare video în care apare dansând pe ritmul muzicii electronice lângă automobilul său, întrerupând traficul pe timp de noapte pe o stradă din oraşul spaniol Barcelona, informează EFE.

Înregistrarea, care durează numai 15 secunde, poartă titlul „Shakira in Barcelona: I”m crazy about Skrillex!” şi în ea se poate vedea cântăreaţa columbiană mişcându-şi braţele şi mâinile în ritmul muzicii.

În timp ce Shakira dansează pe această muzică, se observă cum un taxi din Barcelona care se apropie de maşina oprită în stradă a cântăreţei trebuie să facă o manevră pentru a o ocoli şi a-şi continua drumul.

Primăria din Barcelona a amendat-o pe Shakira după difuzarea în august 2010 a unui videoclip promoţional în care era văzută circulând prin oraş cu o motocicletă fără a purta cască şi scăldându-se într-o fântână din oraş.

Barcelona a devenit reşedinţa şi scena obişnuită a înregistrărilor video ale Shakirei, logodnica fotbalistului de la FC Barcelona Gerard Piqué, adaugă sursa citată.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.