Peste 90 de companii vor recruta personal, la „Angajatori de TOP”

0

Peste 90 de companii din domeniile IT&C, inginerie, outsourcing, consultanţă, bancar, retail şi bunuri de larg consum vor recruta personal vineri, 30 martie, în intervalul orar 10.00-18.00 şi sâmbătă, 31 martie, între orele 10.00-17.00, în cadrul Târgului de carieră „Angajatori de TOP”, găzduit de Sala Palatului din Bucureşti, se arată într-un comunicat transmis luni de compania Catalyst Solutions, organizatorul evenimentului.

Potrivit comunicatului, companiile participante oferă peste 3.000 de oportunităţi de carieră, destinate atât candidaţilor cu experienţă, cât şi studenţilor şi proaspăt absolvenţilor.

În aceasta primăvară, cele mai multe poziţii oferite aparţin departamentelor de contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare şi mentenanţă software, logistică, vânzări şi relaţii cu clienţii.

Printre companiile participante se numără Wipro Technologies, care îşi va mări echipa cu aproximativ 100 de persoane până la sfârşitul verii, Bitdefender, 1&1 Internet Development, dar şi Ericsson, BCR, BRD sau Ernst&Young.

„Un concept inovator al acestei ediţii a Târgului Angajatori de TOP este modalitatea în care vizitatorii îşi pot depune CV-ul pentru poziţiile deschise de companiile participante. Astfel, cu un singur CV de tip „BarCODE” candidaţii pot aplica la cele peste 3.000 de oportunităţi de carieră”, se arată în comunicatul citat.

Lista completă a angajatorilor precum şi detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.hipo.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.